lördag 14 mars 2015

Säsongsstart 18 april

Välkomna till Petters Stuga lördagen den 18 april klockan nio!

Då drar vi igång säsongen med en rejäl städdag.

Vi ser till att huset är i ordning både invändigt och utvändigt, att material kommer på plats och att bina mår bra! Vi räknar med att hålla på i några timmar, så ta gärna med dig eget kaffe, egen fika med några smörgåsar. Föreningen bjuder på tårta.

Styrelsen finns på plats under dagen och föreningen hälsar såväl gamla som nya medlemmar välkomna. På anslagtstavlan i Petters Stuga presenterar vi årets ansvarsgrupper - var och en av oss har fått ett större eller mindre ansvarsområde. Vi har materialansvariga, stugvärdar, hemsidesmakare, utflyktsarrangörer, årsmötesplanerare, gräsmatteklippare med flera! Vi har än så länge bara fyllt dessa grupper med personer som redan anmält intresse för vissa sysslor. Ingen ska känna sig tvingad, men ju fler vi är som delar på uppgifterna, desto lättare går det och desto roligare blir det.

Tisdagsträffarna börjar den 21 april, kl. 18.30 och då anslår vi även agendan för säsongen - vad som kommer att ske i bigården på våra tisdagsträffar. På så vis kan du som medlem hålla lite koll på vad som händer, både i bikupan och i föreningen. Agenda och ansvarsområden presenteras även här på hemsidan, när vi väl är igång den 21 april.

Har du frågor och funderingar hör du av dig till ordf på 0708-606592.

/Styrelsen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar